Позив на дебату

У улози кандидата за председника УСПРС јавно сам изнео Програм који ћу следити у случају да ми Скупштина УСПРС 10. јуна, 2023. укаже поверење. Сматрам да је од изузетне важности да сваки кандидат јавно изнесе свој програм како би чланство имало увид у то што кандидати и организације које га подржавају нуде као своје виђење даљег рада и организације УСПРС.

Такође, било би примерено и морално да се кандидати и јавно суоче у дебати која би могла да се искористи у циљу, не само промовисања програма, већ и анализе досадашњег рада Уније СПРС.

У своје име, предлажем и позивам противкандидата Добривоја Марјановића да се пред ширим чланством представимо, како себе – тако и програме за које се залажемо. У организацији Уније СПРС снима се и емисија “Просвета има реч“, сматрам да би наше гостовање у тој емисији био идеалан начин да се чланство из прве руке информише о предложеним кандидатима и њиховим програмима.

Свестан да о овом мом позиву за учешће у дебати у емисији “Просвета има реч“ последњу РЕЧ и одлуку по овом захтеву доноси, како сам кандидат – тако и актуелно председништво Уније.

Ипак, апелујем да се организује наш наступ у поменутој емисији и тако чланству омогући правовремено информисање пред изборе за председника Уније СПРС 10. јуна. Ипак би требало да смо сви ту због чланства, а, ваљда је и емисија у интересу њиховог информисања.


Постави коментар