Ауторима емисије „Просвета има реч“

Унији синдиката просветних радника Србије

Ауторима емисије „Просвета има реч“

Кандидат за председника УСПРС

Владимир Милисављевић

Предмет: Молба

Поштовани,

Јавно сам упутио позив на дебату свом противкандидату Добривоју Марјановићу. Пошто није одговорио потврдно на овај позив, а сам је учествовао у вашој емисији, сматрам да би било коректно и у духу демократске атмосфере да оба кандидата имају равноправне услове да представе своје идеје за виђење рада Уније у наредном периоду. Стога Вас молим да ми омогућите гостовање пре изборне Скупштине 10.6.2023.

Унија би требало да у интересу информисања чланства омогући кандидатима да укажу на своје ставове по свим питањима. Емисија је остала једини званично Унијин медиј који би требало да нам гарантује равноправност, демократичност и објективност пред чланством. Све остале електронске информативне јединице су напросто слепе и глуве за постојање више кандидата за председника. Свестан сам да актуелно Председништво доноси одлуку у вези са овим предлогом, зато се и званично обраћам.

Коначно, дозволите да цитирам руководиоца Ресора за информисање и маркетинг да се мора радити како бисмо „нашли начин и стигли до сваког члана“ и тако чували образ Уније и борили се стварно за сваког члана.

У Горњем Милановцу, 4.6.2023.

Владимир Милисављевић,

Председник Синдиката образовања Горњег Милановца


Постави коментар